Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kapusta s uzeninou a hříbky zapečená hermelínem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 937 kJ /
2 375 kcal
Bílkoviny176,28 g
– z toho živočišné bílkoviny174,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,68 g
Tuky175,86 g
– nasycené78,62 g
– nenasycené87,96 g
–– mononenasycené64,93 g
–– polynenasycené23,02 g
––– omega 30,99 g
Vláknina3,92 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 6,81 g
Sůl16,63 g
Sacharidy21,38 g
– cukry3,39 g
––– laktóza2,83 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 - 3/4 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
50 g 50 g slaniny (já měla paprikový špek) Špek 50 g
400 g 400 g salámu nebo šunky Polosuchý salám 400 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
2 2 hrti sušených hub Houby sušené směs
bylinky (pár lístků lístků šalvěje, 2 snítky rozmarýnu) Petržel nať čerstvá
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
20 g 20 g másla Máslo kravské 20 g
šálek šálek mléka Mléko kravské polotučné 1,5%
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
strouhanka Strouhanka pšeničná
tuk na vymazání Margarín
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
drcený kmín Kmín mletý
2 2 hermelíny Hermelín 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.