Nutriční hodnoty (Ruské ořechy II - recept z návodu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 4 507 kJ / 1 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
Tuky | 11,56 g |
– nasycené | 2,62 g |
– nenasycené | 5,90 g |
–– mononenasycené | 3,20 g |
–– polynenasycené | 2,70 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 6,00 g |
Cholesterol | 259 mg |
Sodík | 131 mg |
Sůl | 0,45 g |
Sacharidy | 208,60 g |
– cukry | 69,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
50 g 50 g cukru moučka | Cukr bílý | 50 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru | Cukr vanilkový | 4 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
125 g 125 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 125 g |
1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 1.25 g |
oblíbený krém na plnění | Smetana kravská sladká 35% |