Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ruské ořechy II - recept z návodu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie4 507 kJ /
1 077 kcal
Bílkoviny31,68 g
– z toho živočišné bílkoviny8,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky11,56 g
– nasycené2,62 g
– nenasycené5,90 g
–– mononenasycené3,20 g
–– polynenasycené2,70 g
––– omega 30,23 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 131 mg
Sůl0,45 g
Sacharidy208,60 g
– cukry69,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
50 g 50 g cukru moučka Cukr bílý 50 g
1/2 sáčku 1/2 sáčku vanilkového cukru Cukr vanilkový 4 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
125 g 125 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 125 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky kypřicího prášku do pečiva Kypřící prášek 1.25 g
oblíbený krém na plnění Smetana kravská sladká 35%

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.