Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášová polévka IV.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 530 kJ /
605 kcal
Bílkoviny69,73 g
– z toho živočišné bílkoviny62,42 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,31 g
Tuky12,10 g
– nasycené6,46 g
– nenasycené4,95 g
–– mononenasycené2,39 g
–– polynenasycené2,56 g
––– omega 30,36 g
Vláknina21,92 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 248 mg
Sůl0,40 g
Sacharidy48,36 g
– cukry32,80 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g libovějšího hovězího masa Hovězí kýta 250 g
300 g 300 g cibule Cibule čerstvá 300 g
1 1 čerstvá červená paprika Paprika červená čerstvá 150 g
1 1 čerstvá zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 l 1 l hovězího vývaru Vývar hovězí 1000 ml
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku Protlak rajčatový 60 g
2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky sladké Paprika červená sušená 2 g
1 špetka 1 špetka mleté červené papriky pálivé Paprika pálivá
1 lžička 1 lžička omáčky Tabasco Tabasco omáčka 5 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
jíška (možno vynechat) Jíška máslová

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.