Nutriční hodnoty (Gulášová polévka IV.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 2 530 kJ / 605 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,73 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 62,42 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,31 g |
Tuky | 12,10 g |
– nasycené | 6,46 g |
– nenasycené | 4,95 g |
–– mononenasycené | 2,39 g |
–– polynenasycené | 2,56 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 21,92 g |
Cholesterol | 118 mg |
Sodík | 248 mg |
Sůl | 0,40 g |
Sacharidy | 48,36 g |
– cukry | 32,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g libovějšího hovězího masa | Hovězí kýta | 250 g |
300 g 300 g cibule | Cibule čerstvá | 300 g |
1 1 čerstvá červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
1 1 čerstvá zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
1 l 1 l hovězího vývaru | Vývar hovězí | 1000 ml |
4 lžíce 4 lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | 60 g |
2 lžičky 2 lžičky mleté červené papriky sladké | Paprika červená sušená | 2 g |
1 špetka 1 špetka mleté červené papriky pálivé | Paprika pálivá | |
1 lžička 1 lžička omáčky Tabasco | Tabasco omáčka | 5 ml |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
jíška (možno vynechat) | Jíška máslová |