Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Nákyp z kysaného zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie7 646 kJ /
1 827 kcal
Bílkoviny51,94 g
– z toho živočišné bílkoviny26,81 g
– z toho rostlinné bílkoviny25,13 g
Tuky104,92 g
– nasycené50,81 g
– nenasycené46,56 g
–– mononenasycené39,04 g
–– polynenasycené7,52 g
––– omega 30,44 g
Vláknina33,26 g
Cholesterol 657 mg
Sodík 6,27 g
Sůl15,47 g
Sacharidy152,25 g
– cukry52,50 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g ve slupce vařených brambor Brambor zimní 600 g
600 g 600 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 600 g
1 1 bílá část pórku Pórek čerstvý
4 4 rajčata (mohou být i nakládané, měla jsem své) Rajče červené čerstvé 240 g
sůl Sůl mořská
pepř čtyř barev Pepř barevný
250 g 250 g zakysané smetany nebo jogurtu (podle chuti) Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
2 2 vajíčka Vejce slepičí 140 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky Paprika červená sušená 1 g
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky Paprika pálivá 6 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky anýzu Anýz semena 2.5 g
na posypání tvrdý sýr Sýr kravský tvrdý 30%
70 g 70 g uzené slaniny Špek 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.