Nutriční hodnoty (Nákyp z kysaného zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 646 kJ / 1 827 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 51,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 25,13 g |
Tuky | 104,92 g |
– nasycené | 50,81 g |
– nenasycené | 46,56 g |
–– mononenasycené | 39,04 g |
–– polynenasycené | 7,52 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 33,26 g |
Cholesterol | 657 mg |
Sodík | 6,27 g |
Sůl | 15,47 g |
Sacharidy | 152,25 g |
– cukry | 52,50 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g ve slupce vařených brambor | Brambor zimní | 600 g |
600 g 600 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 600 g |
1 1 bílá část pórku | Pórek čerstvý | |
4 4 rajčata (mohou být i nakládané, měla jsem své) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř čtyř barev | Pepř barevný | |
250 g 250 g zakysané smetany nebo jogurtu (podle chuti) | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
2 2 vajíčka | Vejce slepičí | 140 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička pálivé mleté papriky | Paprika pálivá | 6 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky anýzu | Anýz semena | 2.5 g |
na posypání tvrdý sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
70 g 70 g uzené slaniny | Špek | 70 g |