Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Parmský zapékaný lilek / baklažán)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 864 kJ /
685 kcal
Bílkoviny28,08 g
– z toho živočišné bílkoviny21,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,08 g
Tuky35,52 g
– nasycené18,49 g
– nenasycené8,09 g
–– mononenasycené7,17 g
–– polynenasycené0,93 g
––– omega 30,22 g
Vláknina13,88 g
Cholesterol 42 mg
Sodík 873 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy59,25 g
– cukry45,04 g
––– laktóza2,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 lilky Lilek čerstvý
1 1 cuketa Cuketa čerstvá 100 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat Dužina červeného rajčete čerstvá 425 g
1 1 hustý rajský protlak (stačí menší) Protlak rajčatový
bazalka sušená Bazalka sušená
bazalka čerstvá (pokud máte hodně čerstvé, tak dejte jen čerstvou) Bazalka čerstvá
1 PL 1 PL krystalového cukru Cukr bílý 15 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
2 ks 2 ks Mozzarelly Mozzarella kravská
70 g 70 g Parmazánu Parmezán 70 g
mouka na obalování Mouka pšeničná hladká
olej olivový extra virgin Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.