Nutriční hodnoty (Parmský zapékaný lilek / baklažán)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 864 kJ / 685 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,08 g |
Tuky | 35,52 g |
– nasycené | 18,49 g |
– nenasycené | 8,09 g |
–– mononenasycené | 7,17 g |
–– polynenasycené | 0,93 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 13,88 g |
Cholesterol | 42 mg |
Sodík | 873 mg |
Sůl | 2,10 g |
Sacharidy | 59,25 g |
– cukry | 45,04 g |
––– laktóza | 2,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
1 1 cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 24.5 g |
1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
1 1 hustý rajský protlak (stačí menší) | Protlak rajčatový | |
bazalka sušená | Bazalka sušená | |
bazalka čerstvá (pokud máte hodně čerstvé, tak dejte jen čerstvou) | Bazalka čerstvá | |
1 PL 1 PL krystalového cukru | Cukr bílý | 15 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
2 ks 2 ks Mozzarelly | Mozzarella kravská | |
70 g 70 g Parmazánu | Parmezán | 70 g |
mouka na obalování | Mouka pšeničná hladká | |
olej olivový extra virgin | Olej olivový |