Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Osecký srnčí guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 655 kJ /
1 591 kcal
Bílkoviny199,90 g
– z toho živočišné bílkoviny183,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny16,30 g
Tuky35,50 g
– nasycené16,48 g
– nenasycené17,14 g
–– mononenasycené12,94 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,15 g
Vláknina60,60 g
Cholesterol 477 mg
Sodík 841 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy104,60 g
– cukry61,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg srnčí plece ( lze použít i hovězí maso) Srnec plec 1000 g
1 kg 1 kg cibule Cibule čerstvá 1000 g
1 plechovka 1 plechovka fazolí v rajském protlaku Fazole v tomatové omáčce
1 1 velká zelená paprika Paprika zelená čerstvá
sůl Sůl mořská
sladká paprika Paprika červená sušená
kmín Kmín
koření na divočinu Provensálské koření
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
2 lžíce 2 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 20 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.