Nutriční hodnoty (Osecký srnčí guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 655 kJ / 1 591 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 199,90 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 183,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 16,30 g |
Tuky | 35,50 g |
– nasycené | 16,48 g |
– nenasycené | 17,14 g |
–– mononenasycené | 12,94 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,15 g |
Vláknina | 60,60 g |
Cholesterol | 477 mg |
Sodík | 841 mg |
Sůl | 1,90 g |
Sacharidy | 104,60 g |
– cukry | 61,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg srnčí plece ( lze použít i hovězí maso) | Srnec plec | 1000 g |
1 kg 1 kg cibule | Cibule čerstvá | 1000 g |
1 plechovka 1 plechovka fazolí v rajském protlaku | Fazole v tomatové omáčce | |
1 1 velká zelená paprika | Paprika zelená čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
kmín | Kmín | |
koření na divočinu | Provensálské koření | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |