Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí roláda na hlívě ústřičné)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie9 133 kJ /
2 183 kcal
Bílkoviny149,16 g
– z toho živočišné bílkoviny139,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,43 g
Tuky162,42 g
– nasycené67,95 g
– nenasycené90,91 g
–– mononenasycené74,25 g
–– polynenasycené16,66 g
––– omega 32,31 g
Vláknina18,07 g
Cholesterol 387 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,50 g
Sacharidy23,23 g
– cukry6,22 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g hovězího zadního vcelku Hovězí kýta 600 g
250 g 250 g hlívy ústřičné nakrájené na proužky Hlíva ústřičná syrová 250 g
150 g 150 g anglické slaniny (nakrájené na tenké plátky) Anglická slanina 150 g
1 lžíce 1 lžíce hořčice Hořčice plnotučná 15 g
2 lžíce 2 lžíce pažitky - můžeme vynechat Pažitka čerstvá 30 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 cibule nakrájená nadrobno Cibule čerstvá 70 g
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninové ho bujónu Bujón hovězí 5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
350 ml 350 ml horké vody Voda 350 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.