Nutriční hodnoty (Hovězí roláda na hlívě ústřičné)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 9 133 kJ / 2 183 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 139,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,43 g |
Tuky | 162,42 g |
– nasycené | 67,95 g |
– nenasycené | 90,91 g |
–– mononenasycené | 74,25 g |
–– polynenasycené | 16,66 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 18,07 g |
Cholesterol | 387 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,50 g |
Sacharidy | 23,23 g |
– cukry | 6,22 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g hovězího zadního vcelku | Hovězí kýta | 600 g |
250 g 250 g hlívy ústřičné nakrájené na proužky | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
150 g 150 g anglické slaniny (nakrájené na tenké plátky) | Anglická slanina | 150 g |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
2 lžíce 2 lžíce pažitky - můžeme vynechat | Pažitka čerstvá | 30 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 cibule nakrájená nadrobno | Cibule čerstvá | 70 g |
1/2 kostky 1/2 kostky zeleninové ho bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
350 ml 350 ml horké vody | Voda | 350 ml |