Nutriční hodnoty (Restované ředkvičky na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 384 kJ / 92 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 2,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 0,21 g |
| – nasycené | 0,08 g |
| – nenasycené | 0,08 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,05 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 10,51 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 30 mg |
| Sůl | 0,07 g |
| Sacharidy | 16,05 g |
| – cukry | 9,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská |