Nutriční hodnoty (Restované ředkvičky na cibulce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 384 kJ / 92 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
Tuky | 0,21 g |
– nasycené | 0,08 g |
– nenasycené | 0,08 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,05 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 10,51 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 30 mg |
Sůl | 0,07 g |
Sacharidy | 16,05 g |
– cukry | 9,25 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 svazky 2 svazky ředkviček | Ředkvička čerstvá | 220 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 10.5 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
čerstvá petrželka | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská |