Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Restované ředkvičky na cibulce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie384 kJ /
92 kcal
Bílkoviny2,93 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,93 g
Tuky0,21 g
– nasycené0,08 g
– nenasycené0,08 g
–– mononenasycené0,03 g
–– polynenasycené0,05 g
––– omega 30,00 g
Vláknina10,51 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 30 mg
Sůl0,07 g
Sacharidy16,05 g
– cukry9,25 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 svazky 2 svazky ředkviček Ředkvička čerstvá 220 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1-2 stroužky 1-2 stroužky česneku Česnek čerstvý 10.5 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
čerstvá petrželka Petržel nať čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.