Nutriční hodnoty (Paglia e fieno s fazolemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 883 kJ / 1 167 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 44,00 g |
| Tuky | 60,23 g |
| – nasycené | 29,68 g |
| – nenasycené | 29,19 g |
| –– mononenasycené | 22,43 g |
| –– polynenasycené | 6,76 g |
| ––– omega 3 | 2,44 g |
| Vláknina | 64,00 g |
| Cholesterol | 208 mg |
| Sodík | 868 mg |
| Sůl | 2,00 g |
| Sacharidy | 60,90 g |
| – cukry | 4,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g černých fazolí | Fazole černé oko | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 4 lístky 4 lístky šalvěje | Šalvěj čerstvá | |
| 1 1 pórek (cca 300 g) | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g drůbeží šunky | Šunka kuřecí vařená | 100 g |
| 150 ml 150 ml vývaru | Vývar hovězí | 150 ml |
| 250 g 250 g těstoviny paglia e fieno (směs obyčejných a špenátových tagliatelle) |