Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Paglia e fieno s fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 883 kJ /
1 167 kcal
Bílkoviny63,35 g
– z toho živočišné bílkoviny19,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny44,00 g
Tuky60,23 g
– nasycené29,68 g
– nenasycené29,19 g
–– mononenasycené22,43 g
–– polynenasycené6,76 g
––– omega 32,44 g
Vláknina64,00 g
Cholesterol 208 mg
Sodík 868 mg
Sůl2,00 g
Sacharidy60,90 g
– cukry4,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g černých fazolí Fazole černé oko 200 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
4 lístky 4 lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
1 1 pórek (cca 300 g) Pórek čerstvý
100 g 100 g drůbeží šunky Šunka kuřecí vařená 100 g
150 ml 150 ml vývaru Vývar hovězí 150 ml
250 g 250 g těstoviny paglia e fieno (směs obyčejných a špenátových tagliatelle)

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.