Nutriční hodnoty (Balkánský pekáček s kuřecím masem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 738 kJ / 2 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 188,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 172,26 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,78 g |
| Tuky | 88,16 g |
| – nasycené | 35,21 g |
| – nenasycené | 45,89 g |
| –– mononenasycené | 34,06 g |
| –– polynenasycené | 11,84 g |
| ––– omega 3 | 3,25 g |
| Vláknina | 19,72 g |
| Cholesterol | 989 mg |
| Sodík | 4,70 g |
| Sůl | 11,12 g |
| Sacharidy | 126,35 g |
| – cukry | 44,80 g |
| ––– laktóza | 13,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecího masa | Kuře prso | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| 1 1 střední cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 paprika červená | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 1 1 paprika zelená | Paprika zelená čerstvá | |
| 1 1 paprika žlutá | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 500 g 500 g brambor vařených | Brambor zimní | 500 g |
| 200 g 200 g sýra balkánského typu | Sýr balkánský (50% t. v s.) | 200 g |
| 200 ml 200 ml podmáslí (kefíru, mléka) | Podmáslí | 200 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |