Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kotlíková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie1 257 kJ /
301 kcal
Bílkoviny9,19 g
– z toho živočišné bílkoviny2,73 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,46 g
Tuky4,64 g
– nasycené2,68 g
– nenasycené1,64 g
–– mononenasycené0,43 g
–– polynenasycené1,21 g
––– omega 30,02 g
Vláknina14,34 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 736 mg
Sůl1,92 g
Sacharidy50,73 g
– cukry12,47 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
hovězí přední s kostí – na vývar Hovězí plec
1 1 menší cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 bujonové kostky Bujón hovězí 20 g
5 5 celé nové koření Nové koření
10 10 celý pepř Pepř černý
2 snítky 2 snítky čerstvý libeček Libeček čerstvý
lžíce lžíce sádla Sádlo vepřové
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 větší mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
4 4 větší brambory Brambor zimní 200 g
2 2 klobásy Klobása
drcený kmín Kmín mletý
mletý pepř Pepř černý mletý
červená paprika Paprika červená čerstvá
rajčatový protlak (střední) Protlak rajčatový
2 konzervy 2 konzervy fazole v tomatové omáčce Fazole v tomatové omáčce

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.