Nutriční hodnoty (Kotlíková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,73 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,46 g |
| Tuky | 4,64 g |
| – nasycené | 2,68 g |
| – nenasycené | 1,64 g |
| –– mononenasycené | 0,43 g |
| –– polynenasycené | 1,21 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 14,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 736 mg |
| Sůl | 1,92 g |
| Sacharidy | 50,73 g |
| – cukry | 12,47 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| hovězí přední s kostí – na vývar | Hovězí plec | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2 2 bujonové kostky | Bujón hovězí | 20 g |
| 5 5 celé nové koření | Nové koření | |
| 10 10 celý pepř | Pepř černý | |
| 2 snítky 2 snítky čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
| lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
| kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
| 4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 klobásy | Klobása | |
| drcený kmín | Kmín mletý | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| rajčatový protlak (střední) | Protlak rajčatový | |
| 2 konzervy 2 konzervy fazole v tomatové omáčce | Fazole v tomatové omáčce |