Nutriční hodnoty (Kotlíková polévka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 1 257 kJ / 301 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 2,73 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 6,46 g |
Tuky | 4,64 g |
– nasycené | 2,68 g |
– nenasycené | 1,64 g |
–– mononenasycené | 0,43 g |
–– polynenasycené | 1,21 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 14,34 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 736 mg |
Sůl | 1,92 g |
Sacharidy | 50,73 g |
– cukry | 12,47 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
hovězí přední s kostí – na vývar | Hovězí plec | |
1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 2 bujonové kostky | Bujón hovězí | 20 g |
5 5 celé nové koření | Nové koření | |
10 10 celý pepř | Pepř černý | |
2 snítky 2 snítky čerstvý libeček | Libeček čerstvý | |
lžíce lžíce sádla | Sádlo vepřové | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
4 4 větší brambory | Brambor zimní | 200 g |
2 2 klobásy | Klobása | |
drcený kmín | Kmín mletý | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
rajčatový protlak (střední) | Protlak rajčatový | |
2 konzervy 2 konzervy fazole v tomatové omáčce | Fazole v tomatové omáčce |