Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodové pohlazení)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 840 kJ /
440 kcal
Bílkoviny5,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky1,90 g
– nasycené0,18 g
– nenasycené1,44 g
–– mononenasycené0,24 g
–– polynenasycené1,20 g
––– omega 30,07 g
Vláknina10,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 5 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy94,60 g
– cukry81,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
vejce (dle velikosti formy) Vejce slepičí
2 PL 2 PL moučkového cukru (na 1 vejce) Cukr bílý 50 g
2 PL 2 PL hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
trochu trochu kypřícího prášku Kypřící prášek
1 1 červené dortové želé Želatina cukrářská
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 1 smetana ke šlehání Smetana kravská sladká 30%
1 1 ztužovač šlehačky Ztužovač šlehačky
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
500 g 500 g jahod Jahody čerstvé 500 g
želatina červená na polití ovoce Želatina cukrářská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.