Nutriční hodnoty (Jahodové pohlazení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 840 kJ / 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 1,90 g |
– nasycené | 0,18 g |
– nenasycené | 1,44 g |
–– mononenasycené | 0,24 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 10,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 94,60 g |
– cukry | 81,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
vejce (dle velikosti formy) | Vejce slepičí | |
2 PL 2 PL moučkového cukru (na 1 vejce) | Cukr bílý | 50 g |
2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
trochu trochu kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
1 1 červené dortové želé | Želatina cukrářská | |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
želatina červená na polití ovoce | Želatina cukrářská |