Nutriční hodnoty (Jahodové pohlazení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 840 kJ / 440 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 1,90 g |
| – nasycené | 0,18 g |
| – nenasycené | 1,44 g |
| –– mononenasycené | 0,24 g |
| –– polynenasycené | 1,20 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 10,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 94,60 g |
| – cukry | 81,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| vejce (dle velikosti formy) | Vejce slepičí | |
| 2 PL 2 PL moučkového cukru (na 1 vejce) | Cukr bílý | 50 g |
| 2 PL 2 PL hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| trochu trochu kypřícího prášku | Kypřící prášek | |
| 1 1 červené dortové želé | Želatina cukrářská | |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 1 smetana ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| 1 1 ztužovač šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| 2 2 zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| 500 g 500 g jahod | Jahody čerstvé | 500 g |
| želatina červená na polití ovoce | Želatina cukrářská |