Nutriční hodnoty (Kurací paprikáš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 431 kJ / 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,42 g |
| Tuky | 17,98 g |
| – nasycené | 4,69 g |
| – nenasycené | 12,30 g |
| –– mononenasycené | 8,94 g |
| –– polynenasycené | 3,36 g |
| ––– omega 3 | 1,19 g |
| Vláknina | 1,77 g |
| Cholesterol | 84 mg |
| Sodík | 229 mg |
| Sůl | 0,57 g |
| Sacharidy | 13,75 g |
| – cukry | 8,05 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 120 g 120 g kuřecí řízky | Kuře prso | 120 g |
| 20 g 20 g cibule | Cibule čerstvá | 20 g |
| 20 g 20 g kápie | Paprika červená čerstvá | 20 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce kečupu | Kečup sladký | 15 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| 5 g 5 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| citrón | Citrón čerstvý |