Nutriční hodnoty (Plněné vinné listy II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 903 kJ / 2 128 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,14 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,14 g |
| Tuky | 88,60 g |
| – nasycené | 26,68 g |
| – nenasycené | 55,65 g |
| –– mononenasycené | 42,29 g |
| –– polynenasycené | 13,36 g |
| ––– omega 3 | 1,28 g |
| Vláknina | 12,49 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 295 mg |
| Sůl | 0,58 g |
| Sacharidy | 226,60 g |
| – cukry | 27,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mleté maso - mix | Vepřový ořez | 500 g |
| 250 ml 250 ml ryže | Rýže bílá | 250 g |
| 1 1 menšia cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 PL 1 PL oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
| černý pepř | Pepř černý | |
| feferonkový krém (možno vynechať) | Pasta papriková | |
| vinné listy | Réva vinná list čerstvý | |
| 200 ml 200 ml rajčatová šťáva | Šťáva z rajčete | 200 ml |
| vývar podľa potreby | Vývar hovězí | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 stroužky 3 stroužky česnekuku | ||
| černý pepř | Pepř černý | |
| nové koření | Nové koření | |
| bobkový list | Bobkový list sušený | |
| špetka špetka skořice | Skořice ceylonská | |
| trochu trochu feferonkového krému (možno vynechať) | Pasta papriková |