Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Plněné vinné listy II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie8 903 kJ /
2 128 kcal
Bílkoviny102,14 g
– z toho živočišné bílkoviny80,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny22,14 g
Tuky88,60 g
– nasycené26,68 g
– nenasycené55,65 g
–– mononenasycené42,29 g
–– polynenasycené13,36 g
––– omega 31,28 g
Vláknina12,49 g
Cholesterol 240 mg
Sodík 295 mg
Sůl0,58 g
Sacharidy226,60 g
– cukry27,62 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g mleté maso - mix Vepřový ořez 500 g
250 ml 250 ml ryže Rýže bílá 250 g
1 1 menšia cibule Cibule čerstvá 70 g
1 PL 1 PL oleje Olej řepkový 11 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
petrželová nať Petržel nať čerstvá
černý pepř Pepř černý
feferonkový krém (možno vynechať) Pasta papriková
vinné listy Réva vinná list čerstvý
200 ml 200 ml rajčatová šťáva Šťáva z rajčete 200 ml
vývar podľa potreby Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
3 stroužky 3 stroužky česnekuku
černý pepř Pepř černý
nové koření Nové koření
bobkový list Bobkový list sušený
špetka špetka skořice Skořice ceylonská
trochu trochu feferonkového krému (možno vynechať) Pasta papriková

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.