Nutriční hodnoty (Stoletý bramborový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 567 kJ / 2 765 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 57,00 g |
| Tuky | 19,38 g |
| – nasycené | 4,55 g |
| – nenasycené | 9,83 g |
| –– mononenasycené | 3,73 g |
| –– polynenasycené | 6,10 g |
| ––– omega 3 | 0,73 g |
| Vláknina | 45,70 g |
| Cholesterol | 259 mg |
| Sodík | 278 mg |
| Sůl | 1,17 g |
| Sacharidy | 559,00 g |
| – cukry | 216,83 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 350 g 350 g ve slupce uvařených brambor | Brambor zimní | 350 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 100 g 100 g moučkového cukru | Cukr bílý | 100 g |
| 250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
| 1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
| cukr krystal (dle chuti) | Cukr bílý | |
| mletá skořice | Skořice ceylonská mletá | |
| moučkový cukr | Cukr bílý | |
| tuk na vymazání plechu | Margarín |