Nutriční hodnoty (Ježečci z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 1 662 kJ / 397 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 61,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 12,80 g |
– nasycené | 3,16 g |
– nenasycené | 6,37 g |
–– mononenasycené | 5,52 g |
–– polynenasycené | 0,85 g |
––– omega 3 | 0,06 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 195 mg |
Sodík | 157 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 300 g |
1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka koření do mletých mas | Provensálské koření | |
asi 4 lžíce 4 lžíce rýže basmati | Rýže basmati loupaná | |
hřebíček | Hřebíček | |
kuličky kuličky nového koření | Nové koření |