Nutriční hodnoty (Ježečci z parního hrnce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 1 662 kJ / 397 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 61,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 59,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 12,80 g |
| – nasycené | 3,16 g |
| – nenasycené | 6,37 g |
| –– mononenasycené | 5,52 g |
| –– polynenasycené | 0,85 g |
| ––– omega 3 | 0,06 g |
| Vláknina | 5,18 g |
| Cholesterol | 195 mg |
| Sodík | 157 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 8,40 g |
| – cukry | 4,34 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 300 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| špetka špetka koření do mletých mas | Provensálské koření | |
| asi 4 lžíce 4 lžíce rýže basmati | Rýže basmati loupaná | |
| hřebíček | Hřebíček | |
| kuličky kuličky nového koření | Nové koření |