Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ježečci z parního hrnce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie1 662 kJ /
397 kcal
Bílkoviny61,10 g
– z toho živočišné bílkoviny59,70 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,40 g
Tuky12,80 g
– nasycené3,16 g
– nenasycené6,37 g
–– mononenasycené5,52 g
–– polynenasycené0,85 g
––– omega 30,06 g
Vláknina5,18 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 157 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy8,40 g
– cukry4,34 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g mletého vepřového masa Vepřová plec 300 g
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
1 stroužek 1 stroužek česneku Česnek čerstvý 7 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
špetka špetka koření do mletých mas Provensálské koření
asi 4 lžíce 4 lžíce rýže basmati Rýže basmati loupaná
hřebíček Hřebíček
kuličky kuličky nového koření Nové koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.