Nutriční hodnoty (Borůvkový džem s kousky jablek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 969 kJ / 471 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 4,73 g |
– nasycené | 0,82 g |
– nenasycené | 2,72 g |
–– mononenasycené | 0,52 g |
–– polynenasycené | 2,20 g |
––– omega 3 | 1,23 g |
Vláknina | 30,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 87,50 g |
– cukry | 84,17 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g borůvek | Borůvky čerstvé | 500 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
1 balení 1 balení Želírovacího cukru Extra 2:1 | Cukr želírovací |