Nutriční hodnoty (Ovocná přesnídávka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 321 kJ / 1 989 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 19,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 19,52 g |
| Tuky | 3,28 g |
| – nasycené | 1,30 g |
| – nenasycené | 1,54 g |
| –– mononenasycené | 0,44 g |
| –– polynenasycené | 1,10 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 44,60 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 17 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 448,00 g |
| – cukry | 358,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg meruněk (nebo banány, jahody, broskve) | Dužina meruňky čerstvá | 2000 g |
| 2 2 větší jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 2 2 vanilkové pudinky | Puding v prášku | 80 g |
| 500 ml 500 ml vody | Voda | 500 ml |
| 150 g 150 g cukru | Cukr bílý | 150 g |