Nutriční hodnoty (Lák na okurky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 5 646 kJ / 1 350 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,60 g |
| Tuky | 5,70 g |
| – nasycené | 0,40 g |
| – nenasycené | 2,70 g |
| –– mononenasycené | 1,90 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 4,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 48,04 g |
| Sůl | 120,00 g |
| Sacharidy | 317,00 g |
| – cukry | 300,03 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 l 3 l vody | Voda | 3000 ml |
| 0,75 l 0,75 l octa | Ocet lihový | 750 ml |
| 120 g 120 g soli | Sůl mořská | 120 g |
| 300 g 300 g cukru | Cukr bílý | 300 g |
| 4 lžičky 4 lžičky hořčičného semínka | Hořčice žlutá semena | 20 g |
| 20 kuliček 20 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 20 kuliček 20 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 5 5 hřebíčku | Hřebíček | |
| 5 5 bobkových listů | Bobkový list sušený |