

Oslí uši
Suroviny 4 porce
- 300-500 g krájeného Gothaje
- 3 kusy taveného sýra
- česnek
- kari
- chilli
- párátka
Postup přípravy receptu
Na kolečka salámu klademe lžičkou hromádku nádivky, kterou jsme vytvořili smícháním sýra s rozmačkaným česnekem a kořením podle chuti.
Přehneme, spojíme párátkem a smažíme na pánvi. Podáváme s chlebem.
Poznámka od kuchařky
Tohle si jednou za čas vyžádá můj muž, když má chuť na něco pikantního.
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Oslí uši
-
Kolem godhaje obcházím obloukem(trauma z dětstrví)
ale z dobrého šunkového
-
zizala: a celé šišky gothaja griloval, šišky gothaja nakladal do akvária - utopenec pre celú rodinu...
bola tu zábava...
tiež som si spomenula na neho... -
1974andrea:
Jo, byl tu jeden od Plzně, co propagoval gothaj od Mulera nebo jak se ten řezník jmenoval. Dělal z toho gothaje všechno - kachnu, koktejl s banánem a tak...
-
zizala:U nás mají gothaj výborný, ale i jiný bude dobrý. Určitě to vyzkouším a dám echo
-
1974andrea:
Už dávno je nedělám, gothaj není dobrý a smažené můj muž moc nesmí. Ale k mariáši pro mladé lidi si je umím dobře představit
Děkuju za zájem, pokud budeš dělat, dej vědět
-
Jaruško, to vypadá velmi dobře
, to udělám, až budem hrát karty
A možná z nějakého ještě pikantnějšího salámu
-
dobrý, dobrý, zkusím to dát na velikonoční pondělí - těm, co půjdou kolem našeho
:- a které pustím domů
Jinak recept - bodík letík
-
Zajímavé
-
Žížalko, to je teda fakt nápaditý a rychlý, když nás drží v pařátech mlsná
Dávám bodíka
-
Jů, to vypadá moc dobře!
...bodíkuju!