Nutriční hodnoty (Provensálská kuřecí jatýrka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 826 kJ / 676 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 86,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,24 g |
| Tuky | 25,25 g |
| – nasycené | 7,50 g |
| – nenasycené | 11,20 g |
| –– mononenasycené | 8,18 g |
| –– polynenasycené | 3,02 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 7,14 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 365 mg |
| Sůl | 0,90 g |
| Sacharidy | 24,60 g |
| – cukry | 4,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| olivový olej nebo olej z rajčat | Olej olivový | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| hrstička provensálské koření | Provensálské koření | |
| sušená rajčata v oleji (asi 10 cherry) | Rajčata červená sušená v oleji | |
| menší konzerva konzerva sterilovaného hrášku | Hrášek zelený sterilovaný | |
| 10 ks 10 ks černých oliv | Olivy čerstvé zralé | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |