Nutriční hodnoty (Kefírovo-tvarohová buchta se srstkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 27 015 kJ / 6 457 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 117,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 83,00 g |
| Tuky | 191,11 g |
| – nasycené | 43,98 g |
| – nenasycené | 135,00 g |
| –– mononenasycené | 96,88 g |
| –– polynenasycené | 38,12 g |
| ––– omega 3 | 10,50 g |
| Vláknina | 24,90 g |
| Cholesterol | 477 mg |
| Sodík | 417 mg |
| Sůl | 0,96 g |
| Sacharidy | 1 054,75 g |
| – cukry | 464,75 g |
| ––– laktóza | 30,65 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 750 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku cukru | Cukr bílý | 375 g |
| 500 ml 500 ml kefírového mléka | Kefír | 500 ml |
| 1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
| 1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 4 4 lžíce cukru | Cukr bílý | |
| 250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
| 3 hrsti 3 hrsti angreštu (srstek) | Angrešt čerstvý | |
| 80 g 80 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 80 g |
| 40 g 40 g pískového cukru | Cukr bílý | 40 g |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |