Nutriční hodnoty (Bůčková kapsa s fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 305 kJ / 1 746 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 78,49 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 72,50 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,99 g | 
| Tuky | 149,69 g | 
| – nasycené | 38,90 g | 
| – nenasycené | 79,15 g | 
| –– mononenasycené | 64,27 g | 
| –– polynenasycené | 14,88 g | 
| ––– omega 3 | 0,65 g | 
| Vláknina | 13,41 g | 
| Cholesterol | 230 mg | 
| Sodík | 315 mg | 
| Sůl | 0,50 g | 
| Sacharidy | 15,45 g | 
| – cukry | 9,95 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 500 g 500 g bůčku bez kosti | Vepřový bok | 500 g | 
| 200 g 200 g zelených fazolek (já použila mražené) | Fazolky čerstvé | 200 g | 
| 1 1 masité rajské jablko | Rajče červené čerstvé | 60 g | 
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| celý kmín na povrch bůčku | Kmín | |
| vývar nebo voda na podlití | Vývar hovězí | |
| sádlo nebo jiný vhodný tuk na pečení | Sádlo vepřové | 
 
	