Nutriční hodnoty (Rychlá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 425 kJ / 3 687 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 69,82 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,82 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 119,34 g |
| – nasycené | 12,53 g |
| – nenasycené | 97,63 g |
| –– mononenasycené | 68,50 g |
| –– polynenasycené | 29,13 g |
| ––– omega 3 | 8,26 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 401 mg |
| Sodík | 239 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 575,85 g |
| – cukry | 219,80 g |
| ––– laktóza | 9,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 - 2 1 - 2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| 1 sklenka 1 sklenka cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 2,5 sklenky 2,5 sklenky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1 sklenka 1 sklenka mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
| 1/2 sklenky 1/2 sklenky oleje | Olej řepkový | 100 ml |