Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na zelenině s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 1 621 kJ / 387 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 1,88 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,13 g | 
| Tuky | 42,04 g | 
| – nasycené | 20,51 g | 
| – nenasycené | 21,03 g | 
| –– mononenasycené | 18,01 g | 
| –– polynenasycené | 3,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,05 g | 
| Vláknina | 0,18 g | 
| Cholesterol | 35 mg | 
| Sodík | 925 mg | 
| Sůl | 2,30 g | 
| Sacharidy | 0,30 g | 
| – cukry | 0,03 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2 2 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
| 50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g | 
| mrkev | Mrkev čerstvá | |
| kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
| hrst hrst fazolek | Fazolky čerstvé | |
| 1 lžička 1 lžička kapary | Kapary | 5 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| hořčice | Hořčice plnotučná | |
| mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |