Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na zelenině s kapary)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 621 kJ / 387 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,13 g |
Tuky | 42,04 g |
– nasycené | 20,51 g |
– nenasycené | 21,03 g |
–– mononenasycené | 18,01 g |
–– polynenasycené | 3,03 g |
––– omega 3 | 0,05 g |
Vláknina | 0,18 g |
Cholesterol | 35 mg |
Sodík | 925 mg |
Sůl | 2,30 g |
Sacharidy | 0,30 g |
– cukry | 0,03 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 vepřové plátky | Vepřová kýta | |
50 g 50 g uzené slaniny | Špek | 50 g |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
hrst hrst fazolek | Fazolky čerstvé | |
1 lžička 1 lžička kapary | Kapary | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
hořčice | Hořčice plnotučná | |
mletý bílý pepř | Pepř bílý mletý |