Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový plátek na zelenině s kapary)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 621 kJ /
387 kcal
Bílkoviny1,88 g
– z toho živočišné bílkoviny1,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,13 g
Tuky42,04 g
– nasycené20,51 g
– nenasycené21,03 g
–– mononenasycené18,01 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,05 g
Vláknina0,18 g
Cholesterol 35 mg
Sodík 925 mg
Sůl2,30 g
Sacharidy0,30 g
– cukry0,03 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 vepřové plátky Vepřová kýta
50 g 50 g uzené slaniny Špek 50 g
mrkev Mrkev čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
hrst hrst fazolek Fazolky čerstvé
1 lžička 1 lžička kapary Kapary 5 g
sůl Sůl mořská
hořčice Hořčice plnotučná
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.