Nutriční hodnoty (Telecí (hovězí) na másle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 096 kJ / 1 696 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 211,70 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 211,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 94,00 g |
| – nasycené | 58,70 g |
| – nenasycené | 32,40 g |
| –– mononenasycené | 30,00 g |
| –– polynenasycené | 2,40 g |
| ––– omega 3 | 0,40 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 755 mg |
| Sodík | 542 mg |
| Sůl | 1,30 g |
| Sacharidy | 0,80 g |
| – cukry | 0,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg telecího masa (výborný je krk) | Telecí kýta | 1000 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| sůl | Sůl mořská |