Nutriční hodnoty (Pangas na švédský způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 10 972 kJ / 2 622 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 247,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 244,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,48 g |
| Tuky | 155,67 g |
| – nasycené | 72,66 g |
| – nenasycené | 79,21 g |
| –– mononenasycené | 60,08 g |
| –– polynenasycené | 19,13 g |
| ––– omega 3 | 2,10 g |
| Vláknina | 11,45 g |
| Cholesterol | 800 mg |
| Sodík | 2,81 g |
| Sůl | 7,00 g |
| Sacharidy | 53,30 g |
| – cukry | 46,20 g |
| ––– laktóza | 32,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg Pangase (může být i Treska nebo kostky filé) | Pangas filet | 1000 g |
| 200 g 200 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 5 5 mrkví | Mrkev čerstvá | 250 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 500 ml 500 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 500 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| provensálské koření | Provensálské koření | |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pažitka | Pažitka čerstvá | |
| olivový olej | Olej olivový |