Nutriční hodnoty (Taky pivní štrúdl)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 13 626 kJ / 3 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 58,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 58,25 g |
| Tuky | 160,00 g |
| – nasycené | 39,50 g |
| – nenasycené | 116,00 g |
| –– mononenasycené | 76,00 g |
| –– polynenasycené | 40,00 g |
| ––– omega 3 | 3,00 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 713 mg |
| Sůl | 1,75 g |
| Sacharidy | 375,30 g |
| – cukry | 35,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g hladké mouky (nebo polohrubé mouky) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
| 250 ml 250 ml jakéhokoliv piva | Pivo světlé 10ᵒ | 250 ml |
| 250 g 250 g ztuženého tuku ( Omega) | Margarín | 250 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 1 lžíce 1 lžíce octa | Ocet lihový | 15 ml |
| jablka (švestky, třešně, meruňky, blumy,...) | Jablko čerstvé | |
| osmaženou strouhanku (nebo drobenku) | Strouhanka pšeničná | |
| cukr | Cukr bílý | |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| skořice | Skořice ceylonská | |
| rozinky | Rozinky | |
| vlašské ořechy | Vlašské ořechy | |
| tvaroh | Tvaroh polotučný |