Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka s tofu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 212 kJ / 290 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 9,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,76 g |
| Tuky | 0,75 g |
| – nasycené | 0,11 g |
| – nenasycené | 0,30 g |
| –– mononenasycené | 0,07 g |
| –– polynenasycené | 0,24 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 16,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 139 mg |
| Sůl | 0,38 g |
| Sacharidy | 53,70 g |
| – cukry | 17,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kostka 1 kostka bílého nebo uzeného tofu | ||
| 4 4 brambory | Brambor zimní | 200 g |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 1 1 malý kedluben | Kedluben čerstvý | 180 g |
| asi 10 10 cm kus pórku | Pórek čerstvý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| snítka snítka tymiánu | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový |