Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný koláč s čedarovou krustou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 906 kJ /
5 236 kcal
Bílkoviny89,99 g
– z toho živočišné bílkoviny30,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny59,83 g
Tuky212,42 g
– nasycené123,52 g
– nenasycené77,49 g
–– mononenasycené63,71 g
–– polynenasycené13,78 g
––– omega 31,70 g
Vláknina65,51 g
Cholesterol 1,24 g
Sodík 476 mg
Sůl1,06 g
Sacharidy708,21 g
– cukry369,69 g
––– laktóza6,92 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
- 450 g 450 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 450 g
- 200 g 200 g ztuhlého másla Máslo kravské 200 g
- 40 g 40 g vyzrálého sýra čedar Čedar 40 g
- 30 30 moučkového cukru Cukr bílý
- 2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
- 80 ml 80 ml vychlazeného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 80 ml
- 2 kg 2 kg jablek Granny Smith, oloupaných a bez jádřinců Jablko čerstvé 2000 g
- 100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
- 60 ml 60 ml vody Voda 60 ml
-několik proužků citronové kůry Citronová kúra čerstvá
- 60 ml 60 ml čerstvé citronové šťávy Šťáva z citrónu 60 ml
- 2 kousky 2 kousky celé skořice Skořice ceylonská
- 1 lžíce 1 lžíce kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 15 g
- 1 lžíce 1 lžíce vody Voda 18 ml
- 1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
- 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 50 g
- máslo Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.