Nutriční hodnoty (Hrušky v mandlích)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 069 kJ / 1 690 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 39,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 29,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,34 g |
| Tuky | 126,96 g |
| – nasycené | 65,59 g |
| – nenasycené | 55,23 g |
| –– mononenasycené | 42,55 g |
| –– polynenasycené | 12,68 g |
| ––– omega 3 | 1,21 g |
| Vláknina | 15,94 g |
| Cholesterol | 669 mg |
| Sodík | 440 mg |
| Sůl | 0,61 g |
| Sacharidy | 89,58 g |
| – cukry | 66,42 g |
| ––– laktóza | 9,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 zapékací mističky | ||
| 2 2 zralé hrušky | Hruška čerstvá | 260 g |
| 1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
| 200 g 200 g mascarpone | Mascarpone | 200 g |
| 4 lžíce 4 lžíce slazeného kondenzovaného mléka | Mléko kondenzované slazené | 60 ml |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 40 g 40 g jemně mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 40 g |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| máslo a vymazání mističek | Máslo kravské |