Nutriční hodnoty (Celozrnné pikantní tyčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 552 kJ / 1 088 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 35,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,65 g |
| Tuky | 5,45 g |
| – nasycené | 1,24 g |
| – nenasycené | 3,46 g |
| –– mononenasycené | 0,77 g |
| –– polynenasycené | 2,69 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 12,25 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 217,95 g |
| – cukry | 10,90 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 180 g 180 g vody | Voda | 180 ml |
| 150 g 150 g pšeničné celozrnné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 150 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| lžíce lžíce oleje | Olej řepkový | |
| necelá necelá lžička soli | Sůl mořská | |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté pálivé papriky | Paprika pálivá | 3 g |
| 10 g 10 g droždí | Droždí pekařské lisované | 10 g |
| (množství koření jde samozřejmě snížit) | Pepř černý | |
| mleté škvarky (přibližně 50 g) | Škvarky |