Nutriční hodnoty (Glazovaná dýně po vietnamsku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 673 kJ / 161 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,86 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,06 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,04 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,04 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 2,94 g |
| Cholesterol | 30 mg |
| Sodík | 3,27 g |
| Sůl | 7,20 g |
| Sacharidy | 34,60 g |
| – cukry | 25,42 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| olej | Olej řepkový | |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 4 cm 4 cm čerstvého zázvoru | Zázvor čerstvý | |
| 2 lžíce 2 lžíce ústřicové omáčky nebo rybí omáčky | Ústřicová omáčka | 30 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce sojové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
| 1/2 1/2 větší dýně hokkaidó, očištěné a nakrájené na kostičky | Dýně čerstvá | |
| čerstvý koriandr | Koriandr listy čerstvé |