Nutriční hodnoty (Provensálský pekáček)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 641 kJ / 1 348 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,63 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 24,15 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,48 g |
| Tuky | 85,76 g |
| – nasycené | 41,61 g |
| – nenasycené | 43,32 g |
| –– mononenasycené | 30,81 g |
| –– polynenasycené | 12,51 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 15,15 g |
| Cholesterol | 115 mg |
| Sodík | 2,18 g |
| Sůl | 5,33 g |
| Sacharidy | 103,57 g |
| – cukry | 16,76 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 větší mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
| 1 1 malá cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 2 2 párky šunkové | Párek vepřový | 160 g |
| červené víno na podlití | Víno červené suché | |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| čerstvé provensálské bylinky | Provensálské koření | |
| tymián | Tymián sušený | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený | |
| saturejka | Saturejka sušená | |
| oregano | Oregano sušené | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g dlouhozrnné rýže | Rýže bílá | 100 g |
| 4 4 cherry rajčátka | Rajčata cherry | 120 g |
| červené víno | Víno červené suché |