Nutriční hodnoty (Carpaccio z červené řepy podle Vency)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 5 248 kJ / 1 254 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,49 g |
| Tuky | 95,00 g |
| – nasycené | 13,00 g |
| – nenasycené | 82,00 g |
| –– mononenasycené | 71,00 g |
| –– polynenasycené | 11,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 99,28 g |
| – cukry | 93,02 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 předvařené červené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 2 lžíce 2 lžíce vinného octa | Ocet vinný bílý | 40 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce tmavého cukru | Cukr třtinový | 30 g |
| 4 lžíce 4 lžíce pomerančového džusu | Džus pomerančový | 60 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce medu | Med nepasterovaný | 72 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 15 ml |
| 100 ml 100 ml olivového oleje | Olej olivový | 100 ml |
| několik několik snítek tymiánu | Tymián sušený | |
| 3 cm 3 cm zázvoru | Zázvor sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| kozí sýr | Sýr hrudkový kozí | |
| piniové oříšky | Piniové ořechy |