Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kedlubnovo-mangoldový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 3

Energie3 540 kJ /
846 kcal
Bílkoviny40,79 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny14,75 g
Tuky55,54 g
– nasycené10,01 g
– nenasycené38,73 g
–– mononenasycené32,46 g
–– polynenasycené6,27 g
––– omega 30,12 g
Vláknina16,25 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 464 mg
Sůl0,99 g
Sacharidy37,67 g
– cukry20,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 bílé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
3-4 3-4 mangoldové listy (podle velikosti) Mangold
3 3 vajíčka natvrdo Vejce slepičí 210 g
1 svazek 1 svazek kopru Kopr nať čerstvý 50 g
1 svazek 1 svazek petrželky Petržel nať čerstvá 80 g
1 svazek 1 svazek pažitky Pažitka čerstvá 50 g
hrst hrst ořechů Vlašské ořechy
3 lžíce 3 lžíce vinného octa Ocet vinný bílý 60 ml
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej olivový 33 ml
5 lžic 5 lžic vody Voda 90 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.