Nutriční hodnoty (Pór zapečený s brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 230 kJ / 1 250 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 64,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 58,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,75 g |
| Tuky | 91,39 g |
| – nasycené | 51,07 g |
| – nenasycené | 33,33 g |
| –– mononenasycené | 28,17 g |
| –– polynenasycené | 5,17 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 1,50 g |
| Cholesterol | 697 mg |
| Sodík | 1,98 g |
| Sůl | 5,09 g |
| Sacharidy | 41,47 g |
| – cukry | 6,07 g |
| ––– laktóza | 3,57 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velké pórky | Pórek čerstvý | |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| 50 g 50 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 50 g |
| mléko (podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |