Nutriční hodnoty (Vepřové srdce s hořčicovou omáčkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 143 kJ / 34 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 0,98 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g | 
| Tuky | 0,17 g | 
| – nasycené | 0,06 g | 
| – nenasycené | 0,06 g | 
| –– mononenasycené | 0,03 g | 
| –– polynenasycené | 0,03 g | 
| ––– omega 3 | 0,00 g | 
| Vláknina | 4,20 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 6 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 6,30 g | 
| – cukry | 4,20 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 2-3 2-3 vepřová srdíčka | Srdce vepřové | |
| 1 1 kysaná smetana | Smetana kravská zakysaná 12% | |
| anglická slanina nebo špek | Anglická slanina | |
| plnotučná hořčice případně trochu francouzské hořčice nebo hořčice s koprem | Hořčice dijonská | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |