Nutriční hodnoty (Filé z tresky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 277 kJ / 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,08 g |
| Tuky | 82,24 g |
| – nasycené | 53,04 g |
| – nenasycené | 28,13 g |
| –– mononenasycené | 26,04 g |
| –– polynenasycené | 2,10 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 1,92 g |
| Cholesterol | 255 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 8,00 g |
| – cukry | 6,80 g |
| ––– laktóza | 0,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 filé z tresky (větší) | Treska filet | |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 zralá rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 1 hrst 1 hrst jemně nasekané petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| mletý kmín (možno vynechat) | Kmín mletý | |
| brambory na 4 porce porce (možno vynechat) | Brambor zimní |