Nutriční hodnoty (Roštěná pražského uzenáře)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 413 kJ / 1 772 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 205,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 203,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,70 g |
| Tuky | 96,34 g |
| – nasycené | 46,63 g |
| – nenasycené | 45,81 g |
| –– mononenasycené | 35,62 g |
| –– polynenasycené | 10,19 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 6,20 g |
| Cholesterol | 583 mg |
| Sodík | 3,86 g |
| Sůl | 8,90 g |
| Sacharidy | 19,55 g |
| – cukry | 6,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g hovězí roštěné | Hovězí roštěnec | 750 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| olej | Olej řepkový | |
| 50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
| 100 g 100 g cibule | Cibule čerstvá | 100 g |
| 300 g 300 g pikantní klobásy (nebo dobré domácí) | Klobása | 300 g |
| 1 lžička 1 lžička hořčice | Hořčice plnotučná | 5 g |
| 1 1 větší kyselá okurka | Okurka polní zavařená | |
| hovězí vývar (podle potřeby) | Vývar hovězí |