Nutriční hodnoty (Červená čočka v zelenině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 4 232 kJ / 1 012 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 59,06 g |
| Tuky | 4,78 g |
| – nasycené | 0,83 g |
| – nenasycené | 3,59 g |
| –– mononenasycené | 1,18 g |
| –– polynenasycené | 2,41 g |
| ––– omega 3 | 0,51 g |
| Vláknina | 53,34 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 25 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 156,90 g |
| – cukry | 19,25 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek červené čočky | Čočka červená neloupaná | 250 g |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 1 1 velká cuketa (nebo 2 menší, žluté nebo zelené)ší zelené) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 4 4 rajčata (nebo plechovka drcených) | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| olej na restování | Olej řepkový | |
| 1 lžička 1 lžička oregana | Oregano sušené | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička bazalky | Bazalka čerstvá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| voda na podlití | Voda |