Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Foie gras)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie4 632 kJ /
1 107 kcal
Bílkoviny112,03 g
– z toho živočišné bílkoviny109,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,53 g
Tuky14,35 g
– nasycené5,48 g
– nenasycené3,99 g
–– mononenasycené2,78 g
–– polynenasycené1,22 g
––– omega 30,04 g
Vláknina12,18 g
Cholesterol 2,40 g
Sodík 456 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy58,72 g
– cukry48,66 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g husích jater foie gras Játra husí 500 g
2 2 červené cibule Cibule červená čerstvá 138 g
1 1 střední jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 menší hrst sušených brusinek Brusinky sušené
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
2 lžičky 2 lžičky husího sádla Sádlo husí
50 g 50 g bílého špeku Špek 50 g
100 ml 100 ml brandy Brandy 100 ml
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
balzamikový krém (k podávání) Ocet balsamikový červený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.