Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pórek s lahůdkovou cibulkou a brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 368 kJ /
805 kcal
Bílkoviny13,27 g
– z toho živočišné bílkoviny0,01 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,27 g
Tuky2,99 g
– nasycené0,99 g
– nenasycené1,49 g
–– mononenasycené0,46 g
–– polynenasycené1,03 g
––– omega 30,23 g
Vláknina45,97 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 200 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy158,84 g
– cukry91,67 g
––– laktóza0,01 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g pórku Pórek čerstvý 300 g
200 g 200 g lahůdkové cibule Cibulka jarní nať čerstvá 200 g
150 g 150 g sušených brusinek Brusinky sušené 150 g
100 ml 100 ml 100% pomerančové šťávy Šťáva z pomeranče 100 ml
1 1 silnější plátek másla Máslo kravské 1 g
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku Česnek sušený 5 g
1 1 slabá lžička soli Sůl mořská
špetka špetka mletého pepře Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.