Nutriční hodnoty (Vanilkový krém na cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 10 526 kJ / 2 516 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,93 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,18 g |
| Tuky | 205,14 g |
| – nasycené | 132,59 g |
| – nenasycené | 70,05 g |
| –– mononenasycené | 65,00 g |
| –– polynenasycené | 5,05 g |
| ––– omega 3 | 0,75 g |
| Vláknina | 0,45 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 7 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 165,25 g |
| – cukry | 127,00 g |
| ––– laktóza | 2,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
| 5 lžic 5 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 3 lžíce 3 lžíce uvařeného vanilkového pudinku | Puding v prášku | 45 g |
| trocha trocha rumu | Rum |