Nutriční hodnoty (Vanilkový krém na cukroví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 10 526 kJ / 2 516 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,18 g |
Tuky | 205,14 g |
– nasycené | 132,59 g |
– nenasycené | 70,05 g |
–– mononenasycené | 65,00 g |
–– polynenasycené | 5,05 g |
––– omega 3 | 0,75 g |
Vláknina | 0,45 g |
Cholesterol | 638 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 165,25 g |
– cukry | 127,00 g |
––– laktóza | 2,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g změklého másla | Máslo kravské | 250 g |
5 lžic 5 lžic moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |
3 lžíce 3 lžíce uvařeného vanilkového pudinku | Puding v prášku | 45 g |
trocha trocha rumu | Rum |