Nutriční hodnoty (Dušené hovězí se zasmaženým zelím a šťouchanými brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 12 996 kJ / 3 106 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 172,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 35,40 g |
| Tuky | 159,50 g |
| – nasycené | 76,12 g |
| – nenasycené | 79,70 g |
| –– mononenasycené | 63,50 g |
| –– polynenasycené | 16,20 g |
| ––– omega 3 | 0,33 g |
| Vláknina | 53,20 g |
| Cholesterol | 417 mg |
| Sodík | 5,17 g |
| Sůl | 12,60 g |
| Sacharidy | 223,10 g |
| – cukry | 50,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| 600 g 600 g hovězí maso (nejlépe roštěná) | Hovězí kýta | 600 g |
| 0,6 kg 0,6 kg kysané zelí | Zelí bílé kvašené | 600.0000238418579 g |
| 150 g 150 g sádlo (nenahrazovat olejem!) | Sádlo vepřové | 150 g |
| 250 g 250 g cibule | Cibule čerstvá | 250 g |
| hořčice plnotučná | Hořčice plnotučná | |
| 2 lžíce 2 lžíce hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín |