Nutriční hodnoty (Jehněčí karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 3 331 kJ / 796 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 111,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 110,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,34 g |
| Tuky | 34,97 g |
| – nasycené | 14,25 g |
| – nenasycené | 14,03 g |
| –– mononenasycené | 12,30 g |
| –– polynenasycené | 1,73 g |
| ––– omega 3 | 0,43 g |
| Vláknina | 2,96 g |
| Cholesterol | 649 mg |
| Sodík | 475 mg |
| Sůl | 1,11 g |
| Sacharidy | 8,15 g |
| – cukry | 0,28 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého jehněčího masa | Jehněčí kýta | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 1 hrst 1 hrst strouhanky | Strouhanka pšeničná | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |