Nutriční hodnoty (Modelovací hmota z vlašských ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 11 705 kJ / 2 798 kcal | 
|---|---|
| Bílkoviny | 40,00 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 40,00 g | 
| Tuky | 162,50 g | 
| – nasycené | 12,50 g | 
| – nenasycené | 125,00 g | 
| –– mononenasycené | 12,50 g | 
| –– polynenasycené | 112,50 g | 
| ––– omega 3 | 18,75 g | 
| Vláknina | 15,00 g | 
| Cholesterol | 0 mg | 
| Sodík | 0 mg | 
| Sůl | 0,00 g | 
| Sacharidy | 286,25 g | 
| – cukry | 253,75 g | 
| ––– laktóza | 0,00 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 250 g 250 g vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 250 g | 
| 250 g 250 g moučkového cukru | Cukr bílý | 250 g | 
| mandlové aroma | Aroma mandlové | |
| voda dle potřeby | Voda | |
| potravinářská barva (já měla červenou, zelenou, fialovou) | E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 ) | 
 
	