Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Modelovací hmota z vlašských ořechů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie11 705 kJ /
2 798 kcal
Bílkoviny40,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny40,00 g
Tuky162,50 g
– nasycené12,50 g
– nenasycené125,00 g
–– mononenasycené12,50 g
–– polynenasycené112,50 g
––– omega 318,75 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 0 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy286,25 g
– cukry253,75 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
250 g 250 g moučkového cukru Cukr bílý 250 g
mandlové aroma Aroma mandlové
voda dle potřeby Voda
potravinářská barva (já měla červenou, zelenou, fialovou) E154 - Hněď FK ( CI potravinářská hněď 1 )

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.