Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin z bramborového těsta plněný masem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 193 kJ /
2 436 kcal
Bílkoviny168,34 g
– z toho živočišné bílkoviny122,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,98 g
Tuky35,04 g
– nasycené8,15 g
– nenasycené16,66 g
–– mononenasycené12,73 g
–– polynenasycené3,93 g
––– omega 30,18 g
Vláknina29,70 g
Cholesterol 718 mg
Sodík 6,92 g
Sůl16,92 g
Sacharidy348,20 g
– cukry16,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3/4 kg 3/4 kg uvařených brambor ve slupce Brambor zimní 750 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 lžičky 2 lžičky soli Sůl mořská 16 g
50 g 50 g hrubé krupice Krupice pšeničná hrubá 50 g
asi 250 g asi 250 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
500 g 500 g (Zbytky tepelně upraveného) masa Vepřová kýta 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek slaniny Špek
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
Strouhanka pražená na kousku másla na dokončení Strouhanka pšeničná
kysané zelí jako příloha Zelí bílé kvašené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.