Nutriční hodnoty (Vepřové maso na máslové dýni a mrkvi (vhodné i pro bezlepkovou dietu))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 142 kJ / 751 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 20,90 g |
– nasycené | 5,03 g |
– nenasycené | 10,60 g |
–– mononenasycené | 8,85 g |
–– polynenasycené | 1,75 g |
––– omega 3 | 0,07 g |
Vláknina | 1,45 g |
Cholesterol | 260 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 3,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
650 g 650 g vepřového masa | Vepřová kýta | 650 g |
1/2 1/2 máslové dýně | Dýně máslová čerstvá | |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1/3 1/3 pórku | Pórek čerstvý | |
olivový olej dle potřeby | Olej olivový | |
sójová omáčka Tamari | Sójová omáčka Tamari | |
sůl dle chuti | Sůl mořská | |
mletý pepř dle chuti | Pepř černý mletý | |
šťáva z limetky dle chuti | Šťáva z limetky | |
Hraška na zahuštění dle potřeby | Hraška |