Nutriční hodnoty (Krůtí játra s pórkem a houbami na slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 953 kJ / 1 423 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 108,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 107,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,20 g |
| Tuky | 99,70 g |
| – nasycené | 46,34 g |
| – nenasycené | 47,46 g |
| –– mononenasycené | 38,69 g |
| –– polynenasycené | 8,77 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 0,40 g |
| Cholesterol | 2,52 g |
| Sodík | 2,59 g |
| Sůl | 6,45 g |
| Sacharidy | 22,95 g |
| – cukry | 14,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g krůtích jater | Játra krůtí | 500 g |
| 1 1 větší pórek | Pórek čerstvý | |
| 100 g 100 g slaniny (nebo uzeného špeku) | Špek | 100 g |
| 2 hrsti 2 hrsti sušených hub | Houby sušené směs | |
| 3-5 lžic 3-5 lžic kečupu (dle chuti) | Kečup sladký | 60 ml |
| sůl | Sůl mořská |